Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Cat dureaza cursurile de formare teoretica si practica?

Activitatea de formare profesionala se desfasoara in perioada februarie – septembrie 2015, avand un numar de ore de formare conform legislatiei in vigoare pentru fiecare meserie, astfel:

  • - Bucatar, nivel 2: 240 ore teorie, 480 ore practica

  • - Ospatar(chelner) vanzator in unitati de alimentatie publica, nivel 2: 240 ore teorie, 480 ore practica

  • - Lucrator in alimentatie, nivelul 1: 120 ore teorie, 240 ore practica

  • - Lucrator Hotelier, nivelul 2: 240 ore teorie, 480 ore practica

  • - Camerista Hotel, nivelul 1:120 ore teorie, 240 ore practica

 

La finalizarea programului de formare profesionala, participantii vor fi examinati in vederea certificarii cunostintelor si competentelor dobandite.