Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

PROFIL INSTITUTIONAL

SC CRISTFLOR CONSTRUCT SRL este o societate privata ce activeaza in domeniul asistentei tehnice in dezvoltare de proiecte cu finantare nerambursabila si in furnizarea de servicii in industria hoteliera si turism.
SC CRISTFLOR CONSTRUCT SRL a fost infiintata in anul 2006 cu un portofoliu de investitii in infrastructura pentru turism rural cu finantare SAPARD si FEADR.

In anul 2012, in urma vizitei de fezabilitate a partenerilor din Olanda in localitatea Musetesti, SC CRISTFLOR CONSTRUCT SRL in parteneriat cu SC MARBICONSULT SRL si ENDURANCE Olanda au stabilit cadrul actional pentru demararea proiectului P.R.A.C.T.I.C.
Proiectul P.R.A.C.T.I.C. este rezultatul unei analize integrate asupra pietei muncii si a serviciilor din industria hoteliera si se inscrie in strategia de dezvoltare si inovare in industria hoteliera si turism a Consortiului European pentru Dezvoltare al carui promotor este SC CRISTFLOR CONSTRUCT SRL.