Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Diaspora poate ajuta cel mai mult turismul de incoming

diaspora16 noiembrie 2015
http://www.wall-street.ro

Anca Nedea, ANT: Pentru incoming, cei care ne pot ajuta cel mai mult si trebuie sa-i folosim sunt cei din diaspora.

"Ca sa generezi incoming trebuie sa te duci pe toate nisele necesare, sa targetezi si sa deblochezi niste puncte vitale, de la partea de transport aerian, pentru ca pentru incoming ai nevoie de chartere, de la partea de actiuni punctuale si aici vreau sa spun ca din punctul meu de vedere pentru incoming cei care ne pot ajuta cel mai mult si trebuie sa-i folosim sunt cei din diaspora. Tin foarte mult la lucrul acesta pentru ca avem o sursa foarte importanta de nationalism, de romanism acolo, care are si conexiuni necesare chiar in piata pe care o targetam si noi nu o folosim suficient", a spus Anca Nedea, presedinte ANT, intr-un interviu pentru wall-street.ro.

Ea mai spune ca vor continua actiunile de promovare a Romaniei, doar ca astazi turistul fuge dupa autenticitate, care trebuie vanduta foarte bine.

"Romania dispune la ora actuala de acest varf de lance, autenticitatea, care poate genera incoming si consum pe nisa de turism, fara prea mari costuri din partea noastra. Toate tarile emergente au inteles ca valoarea inestimabila dupa care fuge consumatorul de turism este autenticitatea. Romania dispune din plin de bogatie culturala si traditii bine pastrate", a explicat Nedea.


Citeste mai mult: http://www.wall-street.ro/articol/Turism/191437/anca-nedea-ant-pentru-incoming-cei-care-ne-pot-ajuta-cel-mai-mult-si-trebuie-sa-i-folosim-sunt-cei-din-diaspora.html#ixzz3tvPhiXMz